Teknikparkens konferenscenter
/

Konferenscenter i Göteborg

 

OM OSS

Våra konferenslokaler i Göteborg  passar perfekt oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. När du letar efter en konferenslokal av hög kvalitet kan du alltid vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut lokaler, vår personal finns på plats för att svara mot era förväntningar och önskemål. Du kan åka spårvagn till oss och kliva av på hållplatsen Chalmers, alternativt åka buss 55 och kliva av på Sven Hultins plats.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 CORONA-SÄKER KONFERENS

Vi har lokaler i olika storlekar och kan på så sätt göra det avståndssäkert för er att fullfölja er konferens i enlighet med Folkhälsomyndighetens senaste råd och rekommendationer.

I alla lokaler finns handsprit.

Varför inte ta en promenad på lunchen runt Mossens Idrottsplats. Anordna en tipspromenad eller annan utomhusaktivitet för era deltagare, ät era enskilt förpackade lunchpaket på vår nya uteplats vid fint väder.

Vi bistår såklart med Bigpad , webkamera, headset till ditt onlinemöte. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi samarbetar med restaurangerna på Chalmersområdet  och kan komplettera din konferens med serverad lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, wraps, buffé m.m. Hör av dig så berättar vi mer.

Vill du livestreama ditt evenemang så samarbetar vi med Rallarsving

Vi samarbetar med eventföretaget Aventi om du vill komplettera din konferens med en aktivitet för gruppen. 

Vi samarbetar också med Teknikparkens Redovisning, 

Teknikparkens Redovisning är en redovisningsbyrå i Göteborg som hjälper företag med alltifrån bokföring, redovisning, fakturering, deklarationer, årsredovisningar och ekonomistyrning.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________


SERVICE

Av oss får ni den personliga service ni behöver för att genomföra ert arrangemang på ett lyckat sätt i lugn och ro.

Vi hjälper er gärna med registrering av deltagare, kopiering och utskrifter både färg och svart-vitt m.m.

I alla våra konferenslokaler ingår handsprit, vatten i karaff, godis, block/penna, projektor, whiteboard och trådlöst internet. 

För heldagar eller sena vistelser kan alla lokaler bokas till kl 20.00, tyvärr kan detta inte erbjudas över helger. I våra stora konferenslokaler Poseidon och Afrodite ingår mikrofoner och högtalaranläggning.

Vidare kan vi erbjuda videokonferens och övrig utrustning vid förfrågan, i offerten du får ser du våra priser för dina önskemål. Välkommen att kontakta oss på Teknikparkens konferenscenter via telefon eller e-post.

VAR VI FINNS

Vi finns på Chalmersområdet i Johanneberg, Göteborg.

Sven Hultins gata 9C

412 58 Göteborg

031-3099400

info@konferenscenter.nu

ÖPPETTIDER FÖR KONFERENSER:

08:00 - 17:00

RECEPTIONEN ÄR BEMANNAD:

Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00

Fredagar 08:00 - 15:00